Halmstads Allmänna IS
- Vi kan boxning sedan 1945

Bli medlem i Halmstads Allmänna IS
Vi brinner för boxning sedan 1945.
Vi är stadens äldsta boxningsklubb och har genom åren nått flera framgångar inom svensk boxning. Framförallt inom vår barn- och ungdomsverksamhet med SM-titlar och landslagsuppdrag.

Hos Halmstads Allmänna Idrottssällskap tar vi tillvara på våra utövare genom kamratlig fostran, där alla är välkomna oavsett kön, kulturell bakgrund, etnisk tillhörighet eller sexuell läggning.
Vi är en klubb som värnar om familjen, där syskon, barn och föräldrar kommer och tränar tillsammans på våra motionspass.

På alla nivåer vill vi bedriva vår idrott så att den utvecklar människor såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.
Covid-19 och träning
2020-07-22 14:15

Med anledning av smittspridningen av Covid-19, coronaviruset, ber vi er stanna hemma om ni har symtom så som snuva, hosta eller feber.

För att minska spridningen uppmanar Folkhälsomyndigheten att:
Tvätta händerna ofta.
Hosta och nys i armvecket.
Undvik att röra ögon, näsa och mun.
Stanna hemma när du är sjuk.
Använd handsprit.

Nyheter från våra grupper