Halmstads Allmänna IS
- Vi kan boxning sedan 1945

Årets T-shirt
En skön träningströja med kort ärm i funktionsmaterial.

Är du intresserad? Kontakta din tränare eller maila info@haisbox.se.

Jacka/overall från 699 kr
Bild 1-3 visar jackans herrmodell. Bild 4-5 visar byxan i unisexmodell. Bild 6 visar jackans dammodell.
Finns i DAM, HERR och JUNIOR modeller. Beställ byxor till och gör overallen komplett.

Gjort i svettabsorberande material av en tröja med hel dragkedja samt matchande byxor.
Dam- och juniormodellerna är mer storleks- och figursydda.

Juniorjacka 699 kr. Tillval byxa 499 kr.
Seniorjacka 799 kr. Tillval byxa 549 kr.

Vi har endast möjlighet att beställa minst 5 stycken per modell och tillfälle. Därför beställer vi efter hur många beställningar vi får in under en period.

Är du intresserad? Kontakta din tränare eller maila info@haisbox.se.
Hoodie 499 kr
Bild 1-2 visar hoodiens herrmodell. Bild 3-4 visar unisexbyxan. Bild 5-6 visar hoodiens dammodell.
Svart hoodtröja i mjuk och skön polyester med svart HAIS-logga.
Finns i dam- och herrmodell samt en matchande byxa.

Hoodie 499 kr. Tillval byxa 399 kr.

Hoodien är utrustad med magficka och en extra dold ficka med dragkedja. Huvan har meshfoder och dragsko, elastiskt band i ärmavslut samt mudd nertill.

Unisexbyxan är i samma kvalitet som tröjan. Resår och dragsko i midjan och dragkedja på de två framfickorna, bakfickan och nertill vid benslutet.

Intresserad? Kontakta din tränare eller maila info@haisbox.se.
Zip Hoodie 519 kr
Bild 1-2 visar Zip Hoodien i herrmodell. Bild 3-4 visar byxan i unisexmodell. Bild 5-6 visar Zip hoodien i dammodell.
Svart zip hoodtröja i mjuk och skön polyester med svart HAIS-logga.
Finns i dam- och herrmodell samt en matchande byxa.

Hoodie 519 kr. Tillval byxa 399 kr.

Hoodien är utrustad med två fickor framtill med dragkedja samt innerfickor, en smart detalj för hörlurar samt meshfoder och dragsko i huvan.

Intresserad? Kontakta din tränare eller maila info@haisbox.se.